Albert Fastré & Jeanne Nulens


JEANNE'S STORY


Toen Katrien en Koen Fastré-Cosemans het huis van diens grootouders Albert Fastré en Jeanneke in Tongeren kochten betekende dat een nieuwe start voor hun twee.

Katrien die styliste van opleiding is zei vaarwel aan de modewereld!

Koen is al jarenlang actief als bekwaam stielman en parketplaatser in het familiebedrijf van zijn ouders "Marc Fastré en zoon parketvloeren" Een gevestigde waarde in Hasselt waar hij recent waarnemend zaakvoerder is geworden.  Hun ondernemenschap vormde de uitdaging en

het Idee kwam als vanzelfsprekend, samen bundelden ze hun creativiteit en maakten van hun woning een warme, eigenzinnige  inspiratiewoning en stylingbureau voor de klanten.COMPLETE YOUR INTERIOR


De interesse voor natuurlijke grondstoffen, Interieurs en de hechte relatie met onze klanten maken " LMDJ Home styling" tot wat het als onderneming gegroeid is op de dag van vandaag.

Met onze creatieve en praktische manier van werken, goede service en bereikbaarheid maar ook het persoonlijk contact met onze klant kunnen wij u garantie geven op een uniek en tijdloos eindresultaat. La Maison de Jeanne streeft ernaar interieurs te creeren met unicum, kwaliteit en authenticiteit.

Naast een goed advies en een ruime keuze aan topmerken in de interieursector, meten we persoonlijk  op en komen we zelf plaatsen en leveren.

Zo geniet u bovendien van een gratis* levering van onze meubelstukken binnen een straal van 30 km ( * info en voorwaarden op aanvraag)

Daarnaast bieden we als stylingbureau ook onze diensten aan voor uw Privéwoning/ hotel/horecazaak/winkelruimte en de mogelijkheid om uw project op een professionele manier van begin tot einde te begeleiden. Wij creëren uw droominterieur  en sturen onze betrouwbare partnerfirma's gedurende het hele proces. Van plan/3D-Design, Schilderwerken, Vloerbedekking en parketvloeren, schrijnwerk en deuren,raamdecoratie, plaatsen van meubelen en tot slot het decoreren toe.

U als klant mag relaxen en gewoon genieten van het eindresultaat.

U kan bij ons een een afspraak maken en we komen graag bij u thuis langs voor:

- Kleuradvies/ verfadvies

- Interieuradvies

- Opmeting raamdecoratie

- Opmeting parketvloeren

- Opmeting maatwerk

Voor tarieven volg onderstaande link:


"La Maison de Jeanne" maakt er een uitdaging van om uw droominterieur te creëren op een gemoedelijke en persoonlijke manier.

We staan onze klanten bij in hun beslissingen, en geven raad en vakkundig advies over het extraatje dat ze zoeken in hun interieur.

"WE MAKE YOUR HOUSE A HOME!"

Parketvloeren Fastré Marc en zonen is een trouwe  collega/partner  van La Maison de jeanne.

Alle onderhoudsproducten en parketvloeren worden bij ons verkocht in associatie met onze partner.

Genkersteenweg 170, 3500 Hasselt

- Parketvloeren, wandbekleding, trappen

  enz...