Een selectie van ons creatieve werk.


Zie meerCOMPLETE YOUR INTERIORDe interesse voor natuurlijke grondstoffen, Interieurs en de hechte relatie met onze klanten maken " LMDJ Home styling" tot wat het als onderneming gegroeid is op de dag van vandaag.

Met onze creatieve en praktische manier van werken, goede service en bereikbaarheid maar ook het persoonlijk contact met onze klant kunnen wij u garantie geven op een uniek en tijdloos eindresultaat. La Maison de Jeanne streeft ernaar interieurs te creeren met unicum, kwaliteit en authenticiteit.
Naast een goed advies en een ruime keuze aan topmerken in de interieursector, meten we persoonlijk op en komen we zelf plaatsen en leveren.

Zo geniet u bovendien van een gratis* levering van onze meubelstukken binnen een straal van 30 km ( * info en voorwaarden op aanvraag)

Daarnaast bieden we als stylingbureau ook onze diensten aan voor uw Privéwoning/ hotel/horecazaak/winkelruimte en de mogelijkheid om uw project op een professionele manier van begin tot einde te begeleiden. Wij creëren uw droominterieur en sturen onze betrouwbare partnerfirma's gedurende het hele proces. Van plan/3D-Design, Schilderwerken, Vloerbedekking en parketvloeren, schrijnwerk en deuren,raamdecoratie, plaatsen van meubelen en tot slot het decoreren toe.

U als klant mag relaxen en gewoon genieten van het eindresultaat.


"L

"La Maison de Jeanne" maakt er een uitdaging van om uw droominterieur te creëren op een gemoedelijke en persoonlijke manier.

We staan onze klanten bij in hun beslissingen, en geven raad en vakkundig advies over het extraatje dat ze zoeken in hun interieur.

"WE MAKE YOUR HOUSE A HOME!"

beslissingen, en geven raad en vakkundig advies over het extraatje dat ze zoeken in hun interieur.

"WE MAKE YOUR HOUSE A HOME!"

Let's work together!